Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

21. 03. 2014, 16:28
Albumi
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Svetlin v pomlad stopa z novim albumom, ki diši po ljubezni. Ploščo so namreč naslovili po veliki uspešnici Tineta Stareta »Spomin na ljubezen«. Na najnovejšem izdelku je 12 skladb, med katerimi sta tudi dueta z Rokom Ferengjo in Alešem Bartolom.

Viže so spisali Tine Stare, Matej Kovačič, Niko Zlobko, Matjaž Zupan, Andrej Svetlin, Primož Kosec in Brane Klavžar. Besedila so prišla izpod peresa Marjana Stareta, Majde Rebernik, Aleša Bartola, Darinke Kovač in Vere Šolinc.

Za naslovno skladbo so posneli tudi videospot, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani, spodaj pa objavljamo še kratek pregled vseh skladb, ki se nahajajo na že osmem albumu Svetlinov...

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi