Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

12. 03. 2013, 11:01
Novice
Uredništvo
Komentarji

Na glasbene police prihaja zanimiva plošča, priljubljene Mame Manke. Lik Mame Manke je nastal leta 1988 , ko so v skromni produkciji novomeške gimnazije nastali trije desetminutni filmi, v katerih je Manka odigrala glavno vlogo. Danes velja Mama Manka za eno najboljših humoristk pri nas, ki se pojavlja v različnih medijih in prireditvah, z izvirnim humorjem pa zagotovo nasmeji vsakogar.

Leta 1996 je prvič zapela svojo pesem, v celovečernem filmu "Spomini Mame Manke". Sledile so številne nove skladbe v sodelovanju z znanimi, slovenskimi narodno-zabavnimi ansambli in producenti, med katerimi so: Rubin, Mladi Dolenjci, Pogum, Vasovalci, Novi spomini, Mačkoni, Toni Sotošek, Aleš Čadež, Aleš Klinar, Rock Otočec fantje in drugi.

Na glasbene police tako prihaja zanimiva plošča, priljubljene Mame Manke z naslovom "Prvih 25". V njeni podobi se skriva Sašo Đukič, ki je po izobrazbi profesor slovenskega jezika in književnosti. Kot otrok je Sašo občudoval slovenske in jugoslovanske humoriste, kot so Jaka Šraufciger, Toni Gašperič, Nela Eržišnik, Dudek in Regica. Velikokrat jih ni povsem razumel, a se jim je smejal, ker so se jim smejali vsi drugi. Zelo zgodaj se je zato odločil, da bo kot humorist predstavljal in gojil humor, ki bo množicam še bolj razumljiv.

Na album je uvrščenih 14 melodij katerih avtorji so Sašo Đukič, Toni Sotošek, Jani Lipičnik in drugi ter videospot posnet z ekipo voditeljev televizije Golica.

Mama Manka - Jaz čakati več ne morem

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi