Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

12. 03. 2013, 11:01
Novice
Uredništvo
Komentarji

Na glasbene police prihaja zanimiva plošča, priljubljene Mame Manke. Lik Mame Manke je nastal leta 1988 , ko so v skromni produkciji novomeške gimnazije nastali trije desetminutni filmi, v katerih je Manka odigrala glavno vlogo. Danes velja Mama Manka za eno najboljših humoristk pri nas, ki se pojavlja v različnih medijih in prireditvah, z izvirnim humorjem pa zagotovo nasmeji vsakogar.

Leta 1996 je prvič zapela svojo pesem, v celovečernem filmu "Spomini Mame Manke". Sledile so številne nove skladbe v sodelovanju z znanimi, slovenskimi narodno-zabavnimi ansambli in producenti, med katerimi so: Rubin, Mladi Dolenjci, Pogum, Vasovalci, Novi spomini, Mačkoni, Toni Sotošek, Aleš Čadež, Aleš Klinar, Rock Otočec fantje in drugi.

Na glasbene police tako prihaja zanimiva plošča, priljubljene Mame Manke z naslovom "Prvih 25". V njeni podobi se skriva Sašo Đukič, ki je po izobrazbi profesor slovenskega jezika in književnosti. Kot otrok je Sašo občudoval slovenske in jugoslovanske humoriste, kot so Jaka Šraufciger, Toni Gašperič, Nela Eržišnik, Dudek in Regica. Velikokrat jih ni povsem razumel, a se jim je smejal, ker so se jim smejali vsi drugi. Zelo zgodaj se je zato odločil, da bo kot humorist predstavljal in gojil humor, ki bo množicam še bolj razumljiv.

Na album je uvrščenih 14 melodij katerih avtorji so Sašo Đukič, Toni Sotošek, Jani Lipičnik in drugi ter videospot posnet z ekipo voditeljev televizije Golica.

Mama Manka - Jaz čakati več ne morem

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi