Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

01. 06. 2009, 19:40
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Odlično sprejeti skladbi Spomni se, ki so jo pred kratkim posneli Modrijani in Natalija Verboten, in ki postaja velika uspešnica, je pred dnevi sledilo še snemanje videospota za omenjeno skladbo.
Spot je posnela ekipa studia Rubicon, in sicer na Ranču Burgev v Venišah pri Nazarju. Snemanje je potekalo od zgodnjih jutranjih ur do poznega popoldneva, saj je ekipa želela narediti resnično dober videospot.

V videospotu je nastopilo tudi nekaj statistov, med njimi tudi 85 letna babica Natalijinega moža Dejana.

Oblačila je tako za Natalijo kot za Modrijane ustvarila priznana modna oblikovalka Urška Drofenik.

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi