Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

22. 11. 2011, 23:47
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Eurokvintet, ki se je narodno-zabavne glasbe lotil na svoj, nekoliko drugačen način, predstavlja svoj prvi videospot, ki so ga posneli za skladbo Moj svet.

Avtorji skladbi so Damjan Pasarič, ki je ustvaril melodijo in besedilo, pri aranžmaju pa sta sodelovala Aleš Lubi in Aljoša Jurkošek.
Damjan Pasarič, vodja ansambla je povedal:"Kot avtor besedila sem želel  ljudem pokazati tisto, kar mi v življenju veliko pomeni, to je ljubezen... Pri vsej tej današnji naglici in hitenju si je treba včasih znati vzeti čas za njo in pustiti, da se svet zavrti v njenem ritmu".
Vajeni smo, da je večina ljubezenskih skladb narejena v ritmu valčka, zato so avtorji omenjene skladbe poskusili s polko, v zadnjem delu pa so se, kot pravijo sami, malce poigrali z ritmom in akordi, saj so v tem delu želeli izpostaviti strast in poželenje.
Skladbo so želeli pokazati tudi v sliki, zato so se odločili za snemanje videospota v videoprodukciji Golica TV, kateri se zahvaljujejo, saj je prisluhnila njihovim željam. Scenarij je skupaj s člani ansambla oblikoval Bogdan Zalokar.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi