Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

Registracija novega uporabnika

Uporaba določenih storitev ali sodelovanje v nagradnih programih na strani www.narodnjak.si je pogojena z brezplačno registracijo. Spletni portal www.narodnjak.si se obvezuje, da bo varoval osebne podatke skladno z zakonom, ter jih uporabljal izključno za potrebe spletne strani www.narodnjak.si. Osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Preklic dovoljenja uporabe osebnih podatkov je možen kadar koli, s posredovanjem zahteve na naš elektronski naslov info@narodnjak.si.

Registracijo je potrebno potrditi s povezavo, ki jo boste prejeli na vaš naslov elektronske pošte, zato pazite, da bo ta veljaven.

Uporabniško ime*
Geslo
Potrditev gesla
*
Ime*
Priimek*
Naslov 
Poštna št. in pošta 
E-pošta*
Telefon 
Želim prejemati e-novice 

Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi