Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

11. 10. 2016, 16:00
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Galop vam predstavljamo nov videospot za priredbo skladbe Narodne noše. Ker smo ponosni, da v mestu iz koder prihajamo poteka prireditev, ki je edinstvena v naši prelepi Sloveniji, smo se odločili, da pesem ki jo je v originalu izvajal ansambel Nagelj, preoblečemo in zanjo posnamemo videospot.

Videospot je bil posnet na dan povorke letošnjih 46. Dnevov narodnih noš, ki so kot vsako leto potekali drugi septembrski vikend v naročju Kamniško-Savinjskih Alp, mestu Kamnik, od koder Galopovci tudi prihajajo.

Upamo, da bomo z videospotom vnesli v vaše domove vsaj nekaj festivalskega utripa. V kolikor se festivala Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine do sedaj še niste udeležili, vas s pesmijo vabimo, da se ga udeležite naslednje leto.

Letošnje leto je za Galopovce zelo delovno, saj so predstavili štiri nove pesmi in videospote, se udeležili kar nekaj festivalov, odigrali mnogo zabav, veselic in porok, snujejo pa že nove načrte za drugo leto.

Seveda nas do konca leta čaka še kar veliko nastopov, še posebej v veselem decembru, ki pa je za muzikante zagotovo najbolj delaven mesec v letu.Ansambel Galop - Narodne noše

Shrani pesem

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi