Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

16. 11. 2012, 11:13
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Naveza predstavlja nov videospot, tokrat za valček Če bi vrnil čas nazaj, s katerim so nastopili na letošnjem festivalu Ptuj.

Valček je v celoti ustvarila Romana Cafuta, video spot pa so posneli v sodelovanju z Golica TV. Za scenarij in kamero je poskrbela ga. Renata Kolmanič. Snemanje je potekalo na Negovskem gradu, saj je že naslov valčka Če bi vrnil čas nazaj"... Kot soigralka je nastopila tudi Renata iz celja in zelo dobro opravila svojo vlogo. Na samem snemanju je bilo prisotnega veliko smeha in dobre volje, saj se fantje tako tudi najbolje počutijo.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi