Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

02. 04. 2012, 22:29
Reportaže
Aleksander Mrvič
Komentarji

Pet let ni tako kratka doba, čeprav mine zelo hitro.  In prav gotovo prinese veliko lepih trenutkov. S tem bi se najbrž strinjali tudi fantje iz Ansambla Naveza, ki v tem mesecu praznujejo 5. obletnico delovanja.  Uradno so jo proslavili včeraj,  na koncertu v Pesnici pri Mariboru.

Lepo število poslušalcev in predvsem ljubiteljev tega ansambla, ki ga sestavljajo Štajerci Bojan, Mitja in Tadej ter Korošec Jure, se je kmalu po nedeljskem kosilu, ob 15. uri zbralo v Športni dvorani OŠ Pesnica.
Rdečo nit dobesedno, je vlekel humorist Blaž, ki je večkrat nasmejal zbrano občinstvo. Z glasbo so nas poleg jubilantov razvedrili še: Modrijani, Aleks Fras, mažoretke, harmonikarji Mitje Čeha, Vokalna skupina Mavrica, Kvartet Svit, Ansambel Melodija, Ansambel Aplavz in Gadi.

Ob dobri glasbi in razgibanem programu so tri ure minile kot bi trenil, prav tako kot je minila prva petletka Ansambla Naveza. Fantje so jo preživeli delovno in zelo uspešno, saj so v tem času izdali dva samostojna glasbena projekta, nastopili so na 11. festivalih narodno-zabavne glasbe in prejeli kar 13 nagrad. Vsekakor pa to ni zaključena zgodba, saj imajo še dovolj motivacije in predvsem ljubezni do domačih viž, da bodo še naprej veselo vztrajali na glasbenih odrih. Mi jim privoščimo in čestitamo! Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi