Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

24. 01. 2011, 12:40
Novice
Uredništvo
Komentarji

V soboto zvečer se je v dodobra napolnjeni dvorani ribniškega Športnega centra, odvila tradicionalna prireditev Rešeto domačih. Na odru se je predstavilo nekaj domačih glasbenih skupin, dogajanje pa so popestrili tudi ansambli iz drugih koncev Slovenije. Nastopili so ansambli Novi spomin, Zdomarji, Toneta Rusa, Zakrajšek, Saša Avsenika in Roka Žlindre, ki je skupaj z oktetom Gallus zaigral dve Bardorferjevi priredbi.

Program je s svojim humorjem povezovala Mama Manka, ki je nasmejala vso dvorano, prireditev pa se je zaključila z Golico, ki jo je s svojim ansamblom zaigral vnuk Slavka Avsenika, Sašo. V dve uri in pol dolgem koncertu so poslušalci uživali, kar je dokazoval bučen aplavz, po vsaki odigrani viži. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi