Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

28. 05. 2009, 19:23
Novice
Uredništvo
Komentarji

Izdelovalec diatoničnih harmonik Marko Plaznik, lastnik studia Plaznik, je pred kratkim na trg ponudil nov videz diatonične harmonike, katera ima nekaj izboljšav na konstrukciji, mehaniki in pa velik poudarek na pristnem ljudskem zvoku. Izdelovalcu je cilj ohraniti ljudski zven harmonik, kot je bil nekoč, obenem pa se približati pristnemu zvenu, katerega z uglaševanjem harmonik resnično naredi le malokateri slovenski izdelovalec harmonik. Ker le tako se bo zvok diatonične harmonike resnično ohranil.

Obenem vabi vse ljubitelje frajtonarce in glasbenike na pokušino harmonik. Več si lahko ogledate na spletni strani www.studioplaznik.com.

Oglejte si še predstavitveni video Studia Plaznik:


Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi