Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

26. 02. 2015, 10:27
Novice
Uredništvo
Komentarji

Pajdaši, sicer kvintet zasedba, ki je lansko leto nase opozorila tudi na festivalu trio zasedb na Vurberku, kjer so fantje prejeli tudi nagrado za najboljšo izvedbo, danes predstavljajo svežo melodijo, s katero poklanjajo košček sreče.

"Košček sreče" je namreč naslov nove polke Pajdašev, ki je v njihovem prepoznavnem zvenu. Melodijo je ustvaril klarinetist zasedbe Gorazd Topolovec, besedilo je spisal Damjan Pasarič, pod aranžma pa se je podpisal Uroš Supovec.

Pajdaši, ki so poznani po kvalitetnem izvajanju in "show programu", so tudi letos precej zasedeni z raznoraznimi nastopi, a so za naš portal povedali, da jih bomo tudi letos lahko srečali na katerem od festivalov, kjer so vedno zelo uspešni.


Pajdaši - Košček sreče

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi