Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

26. 02. 2015, 10:27
Novice
Uredništvo
Komentarji

Pajdaši, sicer kvintet zasedba, ki je lansko leto nase opozorila tudi na festivalu trio zasedb na Vurberku, kjer so fantje prejeli tudi nagrado za najboljšo izvedbo, danes predstavljajo svežo melodijo, s katero poklanjajo košček sreče.

"Košček sreče" je namreč naslov nove polke Pajdašev, ki je v njihovem prepoznavnem zvenu. Melodijo je ustvaril klarinetist zasedbe Gorazd Topolovec, besedilo je spisal Damjan Pasarič, pod aranžma pa se je podpisal Uroš Supovec.

Pajdaši, ki so poznani po kvalitetnem izvajanju in "show programu", so tudi letos precej zasedeni z raznoraznimi nastopi, a so za naš portal povedali, da jih bomo tudi letos lahko srečali na katerem od festivalov, kjer so vedno zelo uspešni.


Pajdaši - Košček sreče

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi