Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

29. 07. 2010, 23:27
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Skladbo ansambla Roka Žlindre, z naslovom Moj Pepi, smo na našem spletnem portalu že predstavili, včeraj pa so člani omenjenega ansambla za njo posneli še videospot. Skladba je hudomušna in govori o fantu z imenom Pepi, ki je malce poseben in mu skoraj nobeno delo ne gre dobro od rok, odlično pa zna z ženskami. Videospot je snemala ekipa TV Golice, maskirala je odlična vizažistka Sandra Puhar, poleg ličenja, pa je morala opraviti tudi nekaj umazanega dela, saj je Pepija namazala s "šmirom". Poleg ansambla Roka Žlindre je sodeloval tudi pevec Kalamarov, Jože Jež - Pepi. Zaradi njega je tudi padla ideja, da bi fantu v skladbi nadeli ime Pepi.

Avtorja omenjene skladbe sta Matjaž Vrh, ki je napisal besedilo ter Rok Žlindra, ki je pripravil aranžma ter glasbo.
Med spotom so se vsi odlično zabavali, manjkalo ni niti smešnih pripetljajov. Fant Pepi je v besedilu predstavljen kot malo poseben fant, zato je bilo na snemanju veliko smeha na njegov račun. V spotu je padel s klopi, ker se je seveda preveč vživel v besedilo, Jože Jež - Pepi pa se je v vlogo odlično vživel, pri čemer mu je pomagala tudi njegova umetniška žilica. Videospot bo dokončan prihodnji teden, prav gotovo pa ga bomo predstavili tudi na našem portalu, zato nas spremljajte še naprej. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi