Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

Pogoji uporabe

S tem, ko uporabljate portal www.narodnjak.si, prav tako pa tudi s prijavo in registracijo na portalu, se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in da jih v celoti sprejemate. Splošni pogoji uporabe se nanašajo na vse oblike uporabe portala in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča portal.
Za uporabo portala med drugim šteje tudi dostop do spletnih strani in drugih vsebin v okviru portala, uporaba funkcij in storitev portala, prav tako pa tudi prenos datotek in drugih vsebin iz portala.
Narodnjak.si si pridržuje pravico spremeniti te splošne pogoje uporabe. Uporabnik se zavezuje, da bo občasno na portalu preverjal, ali so se splošni pogoji spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi splošnimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo portala.
Narodnjak.si ne prevzame odgovornosti za nedelovanje oziroma zaprtje portala.
Ponudnik vsebin ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletnih straneh www.narodnjak.si, katere avtorji so uporabniki spletne strani www.narodnjak.si.

PRIPOROČILO UPORABNIKOM
Uporabnik naj hrani svoje uporabniško ime ter geslo za dostop do spletnih storitev na portalu www.narodnjak.si. V primeru neavtorizirane uporabe uporabniških podatkov naj oškodovani uporabnik pisno obvesti na info@narodnjak.si o kršenju njegovih uporabniških pravic. Uporabnik je odgovoren za prebiranje, odpiranje in gledanje vseh vsebin na portalu. Starostnih omejitev za vsebine na portalu www.narodnjak.si ni. Uporabnik lahko kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga s pisnim obvestilom prekine registracijo na portalu www.narodnjak.si.

VAROVANJE ZASEBNOSTI
Narodnjak.si se zavezuje, da bo spoštoval zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Izjema velja le v primeru, ko komentator piše žaljive komentarje do tretje osebe, v tem primeru lahko posredujemo kontaktnii podatek - elektronski naslov - tretji osebi, katere se tiče komentar z žaljivo vsebino. Tako lahko tretja oseba komentatorja povpraša za dodatna pojasnila.

Uporabnik soglaša, da lahko Narodnjak.si njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Narodnjak.si se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe podatkov možne.

ETIČNI KODEKS KOMENTIRANJA
Narodnjak.si bralce vabi k podajanju mnenj in komentarjev vsebin, saj želimo, da tudi sami sodelujete pri oblikovanju, bogatenju in nastajanju novih vsebin. Vabimo vas k čim večji interaktivnosti, obenem pa vse registrirane uporabnike vljudno naprošamo, da se držijo osnovnih pravil lepega obnašanja.
 
Strpnost
Uporabnike naprošamo, naj pri komentiranju člankov ne uporabljajo žaljivega govora, žaljenja drugače mislečih in žaljenja na osnovi rasističnih, narodnih, spolnih, verskih, političnih in ostalih ustavno spornih osnov. Prav tako ne toleriramo nagovarjanja k nestrpnosti ter izkoriščanje komentarjev za komercialno promocijo.
Kršitelji zgoraj omenjenega kodeksa obnašanja bodo v primeru kršitve postavk najprej prejeli elektronsko opozorilo, v primeru nadaljnjega kršenja kodeksa pa si pridržujemo pravico, da uporabniški račun kršitelja zapremo.

Narodnjak.si ne prevzema odgovornosti za spletne komentarje uporabnikov portala www.narodnjak.si, si pa pridržujemo odgovornost, da račune uporabnikov, ki ne upoštevajo pravila lepega vedenja, zapremo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi