Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

17. 07. 2016, 19:00
Videoprodukcija Narodnjak
Uredništvo
Komentarji

PREMIERA: Ansambel Stil ima novo skladbo in s tem tudi videospot, ki ga premierno lahko vidite na naši spletni strani in facebook-u, v naslednjih dneh pa bo pot našel tudi na slovenske TV postaje!

Naša nova polka govori o fantu, ki je zaljubljen v dekle, ki ga pravzaprav ne opazi, kasneje pa fant z neko potezo zadeve obrne ... ostalo pa izveste ob izidu polke!

Tako so novo polko v intervjuju za naš medij predstavili fantje iz Ansambla Stil, ki so skladbo sami tudi ustvarili. Melodijo in besedilo je prispeval vokalist zasedbe Gašper Jazbec, kateremu je pripadla tudi glavna vloga v videospotu, prav tako pa je največ prispeval tudi k scenariju. Pri aranžmaju so sodelovali še ostali trije "stilovci" Sandi Dobnik ter brata Matic in Denis Golavšek.

Snemanje novega videospota z našo Videoprodukcijo Narodnjak je potekalo v Velenju, na prenovljeni Velenjski plaži. Kljub vročemu soncu in dekletom, so fantje ostali zbrani in posneli videospot, ki si ga boste v teh poletnih dneh zagotovo ogledali večkrat!Ansambel Stil - Pr`jatlca

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi