Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

22. 03. 2010, 09:06
Novice
Uredništvo
Komentarji

Dne 17.3.2010 so v novih prostorih Melodije Mengeš predstavili Melodija Midi Limex, ki je na trgu že več kot 20 let in prihaja iz Avstrije. Melodija Mengeš je zastopnik Midi Limex-a za Slovenijo in sama izvaja vgradnjo kompletnega sistema.
Predstavitev se je pričela ob 16. uri, Midi Limex je predstavil Borut Burgar in praktično pokazal Simon Nose, saj ga tudi sam uporablja. Prikazal je vse možne kombinacije uporabe midija - igranje v živo, 150 različnih zvokov, ritmov, dinamika gumbov, dinamika mehu, kontrolna letev, na kateri imate res mnogo raznih funkcij in modul za efekte.

Zaigral je različne zvrsti glasbe od polk, valčkov, latina, sambe in zimzelenih melodij. Z igranjem in preigravanjem nam je Simon pokazal, da so nosilci zvokov res originalni, saj so jih posneli izvrstni glasbeniki. Med njimi: Janez Per, Ivan Prešeren, Renato Verlič, Vito Muženič in Tadej Mihelič. V harmoniki se nahajajo mikrofoni, s katerimi je harmonika lahko ozvočena, na njej je zaslon z jasnim pogledom na funkcije in pevski mikrofon, ki je primeren za vse tiste, ki radi pojejo. Gostom na predstavitvi pa je bil najbolj všeč brezžični prenosni Limex, saj si brez kablov na odru bolj svoboden. Po uri in pol poslušanja ter predstavljanja Midi Limex-a so se tudi gostje opogumili in ga tudi sami preizkusili.

Več o sistemu Midi Limex se lahko pozanimate pri Melodiji Mengeš, na 01/7237-578 ali info@melodija.si. Druga slika

Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi