Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

Narodnjakovo dekle

Narodnjakovo dekle 2017 - NIKA STRAŠEK

Kot strela z jasnega objavljamo, da smo izbrali novo Narodnjakovo dekle, že sedmo po vrsti. Verjetno se sprašujete, kdaj je potekal izbor, vendar smo se letos odločili, da celotno zadevo izpeljemo nekoliko ...

Narodnjakovo dekle prvič razglasili v živo!

Letošnja razglasitev izbora Narodnjakovo dekle 2016 je bila prvič izpeljana v živo. Vseh devet finalistk je namreč prišlo na koncert Mednarodni hram muzikantov v Športno dvorano, kjer je bila razglašena ...

MANCA PIRC - NARODNJAKOVO DEKLE 2016!

Znana je letošnja zmagovalka izbora Narodnjakovo dekle! To je postala 20-letna Manca Pirc iz Višnje Gore, ki je nasledila dosedanje Narodnjakovo dekle 2015 Nastjo Perovnik.

Predstavitev finalistke: Katja Brajer

In še zadnja finalistka za letošnji izbor Narodnjakovo dekle je dolenjka Katja Brajer, ki prihaja iz Mirne Peči. Glasovanje za izbor le še danes do 20. ure!

Predstavitev finalistke: Tjaša Smogavc

Tjaša Smogavc je 19-letnica doma iz Slovenske Bistrice. Že kot otrok je rada pela in plesala na narodno-zabavno glasbo in ta navada ji je ostala vse do danes.

Predstavitev finalistke: Patricija Obretan

Patricija Obretan je 19 letna dijakinja iz majhne vasi Strojna, blizu Prevalj. Obiskuje zadnji letnik srednje zdravstvene šole v Slovenj Gradcu in poje v narodno-zabavnem ansamblu.

Predstavitev finalistke: Katja Jakš

Katja Jakš je 18-letnica, doma na Štajerskem, natančneje v Škofji vasi. Katja že 10 let igra diatonično harmoniko, v zadnjem letu se največ udeležuje harmonikarskih tekmovanj.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi