Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

17. 08. 2014, 12:09
Slakova zgodba
Uredništvo
Komentarji

V počastitev 50. obletnice Slakove glasbe bomo za vas pripravili serijo objav s skupnim naslovom »En godec nam gode«, ki jih bomo pripravljali skupaj z družino Slak. Odpirali bomo stare arhive, ki segajo vse do leta 1964, ko so na skupno glasbeno pot stopili Trio Lojzeta Slaka in Fantje s Praprotna, skupaj kot Ansambel Lojzeta Slaka, kateri so pustili neizbrisen pečat v slovenski glasbi.

Preberite si odlomke iz razprodane knjige Ivana Sivca, pokukajte v zaodrje s pomočjo ostalih članov ansambla ali pa si oglejte še neobjavljene posnetke in fotografije iz arhiva Lojzeta Slaka. Vse to in še več. S 1. septembrom!

Samo na vodilnem spletnem portalu narodno-zabavne glasbe Narodnjak.si in uradni facebook strani Lojze Slak!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi