Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Original Štajerci - Ne morem naprej

17. 08. 2014, 12:09
Slakova zgodba
Uredništvo
Komentarji

V počastitev 50. obletnice Slakove glasbe bomo za vas pripravili serijo objav s skupnim naslovom »En godec nam gode«, ki jih bomo pripravljali skupaj z družino Slak. Odpirali bomo stare arhive, ki segajo vse do leta 1964, ko so na skupno glasbeno pot stopili Trio Lojzeta Slaka in Fantje s Praprotna, skupaj kot Ansambel Lojzeta Slaka, kateri so pustili neizbrisen pečat v slovenski glasbi.

Preberite si odlomke iz razprodane knjige Ivana Sivca, pokukajte v zaodrje s pomočjo ostalih članov ansambla ali pa si oglejte še neobjavljene posnetke in fotografije iz arhiva Lojzeta Slaka. Vse to in še več. S 1. septembrom!

Samo na vodilnem spletnem portalu narodno-zabavne glasbe Narodnjak.si in uradni facebook strani Lojze Slak!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.09.2017

Na 25. tradicionalnem sejmu v Mengšu, so Lenarti zmagali na tekmovanju mladih glasbenikov in glasbenih skupin "Izzivamo talente"... Čestitamo! https://youtu.be/88ZOzUGxogc

Več na tej povezavi

23.09.2017

Popoldne pa ekipa Videoprodukcije Narodnjak ponovno na terenu... Ansambel Potepini kmalu z novim videospotom! ;)

Več na tej povezavi

22.09.2017

V našem uredništvu jo že imamo!! Nova o knjiga o življenju velikana Lojzeta Slaka, odlično delo mag. Ivana Sivca, ki je nastalo v sodelovanju z družino Slak. Najbolj pomembno je, da se ta glasba ohranja in gre iz roda v rod! Naročila http://mladinska.com/avsenik-slak/slak

Več na tej povezavi

22.09.2017

Ansambel Biseri imajo vse pripravljeno na večerni spektakel! Veliko vas je ostalo brez vstopnic, a obstaja upanje... ;)

Več na tej povezavi