Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Azalea - Dekle s planin (2017)

06. 02. 2014, 15:30
Po svetu
Uredništvo
Komentarji

Letošnje, bo za Ansambel Saša Avsenika, posebno leto. V mesecu marcu praznuje pet letnico delovanja, ob tem nastajajo novi projekti, izšla bo tretja zgoščenka ansambla, ki bo obarvana tudi z avtorskimi skladbami Saša Avsenika, že čez slab teden pa se ekipa prvič podaja na daljše gostovanje čez lužo.

Na povabilo izseljencev in Marije Ahačič Pollak, ki že vrsto let živi v Kanadi ter slovensko besedo ohranja živo tudi v radijski oddaji, bo Ansambel Saša Avsenika v času od 11. do 26. februarja na svoj način predstavljal pravo Avsenikovo glasbo Slovencem, ki jih pesem spominja na domovino in jim je zelo pri srcu. Nastopili bodo na devetih koncertih. Turnejo začenjajo na zahodni obali v Calgaryju, obiskali bodo Toronto, nastopili tudi v Clevelandu in turnejo sklenili v Montrealu.

Obiska zdomcev v Kanadi se vsi člani že zelo veselijo, prav tako novih prijateljev in poznanstev, ki jih spletajo ob takih priložnostih.

Po povratku v domovino, pa jih čakajo sklepne priprave na jubilejni koncert, ki so ga naslovili T'douga noč, po njihovi uspešnici in naslovni skladbi nove plošče "Dolge so noči". Na koncertu s plesom, ki bo v petek, 28. marca 2014, ob 20. uri v dvorani Biotehniškega centra Naklo, jim bodo družbo delali še Modrijani in Yuhubanda ter voditelj Jurij Zrnec. Koncert je že razprodan!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


/Narodnjak.si

23.05.2017

Ansambel Saša Avsenika v naslednjih 23 dneh obišče 7 držav, v katera potuje z letalom, ladjo, kombijem... Vse to bodo razkrili na svojem facebook in instagram profilu, spremljali pa jih bomo tudi mi! ;) #vsepovsodsmomidoma

Več na tej povezavi

23.05.2017

V ritmu polke naj bo preostanek današnjega dne... ;)

Več na tej povezavi

23.05.2017

Ansambel Mladika ima prenovljeno zasedbo - pridružila sta se kar dva nova člana! Nova zasedba pa že predstavlja novo skladbo, poletno polko "Plujva tja"...

Več na tej povezavi

22.05.2017

Na lestvici oddaje Slovenski pozdrav, 10 Domačih, lahko (y) oddate dvema videospotoma iz naše videoprodukcije. Ansambel JUHEJ - JUHEJ Oberkrainer in Ansambel Azalea se priporočata www.rtvslo.si/slovenskipozdrav/lestvica #VideoprodukcijaNarodnjak

Več na tej povezavi

Veselice

Več veselic na www.veselice.si