Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 10. 2012, 10:22
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

V nedeljo, 21. 10. 2012, je bil že tako lep,  sončen dan, a zagotovo še lepši za člane Ansambla Aplavz. V Športni dvorani Rogatec so namreč pripravili koncert ob 15. obletnici svojega delovanja. V goste so povabili same odlične glasbenike, ki so kakopak tudi zelo dobri prijatelji slavljencev.

Gadi, Mladi Dolenjci, Naveza, Slovenski zvoki, Zaka pa ne, Džo Maračić Maki, Ansambel Roka Žlindre, Alkimisti, Spomini, Harmonikarski orkester Zlatka Munde, Ela & Šarmerji in Ansambel VRT.

V nabito polni dvorani vsekakor ni manjkalo dobre muzike, niti dobre volje in smeha. Za obilico humorja je poskrbela Teta Tončka, enega humorista pa najdemo kar med "Aplavzovci". Njihov Sašo je prava "faca". Program je z besedami v smiselno celoto povezala simpatična Alenka Vodušek. Bili smo priča dobro zamišljenemu in več kot odlično izpeljanemu dogodku. Občinstvo z aplavzi ni skoparilo. Številni nasmejani obrazi so bili priča, kako lepo smo se imeli. Fantje iz Ansambla Aplavz so na koncertu predstavili svojo najnovejšo zgošćenko, ki je izšla ravno v teh dneh in če se malce poigramo s prispodobami, lahko rečemo, da so  sedaj fantje v najbolj "kritičnih, najstniškoh letih", seveda v glasbenem smislu.

Želimo jim vse dobro, naj "puberteto" čim hitreje prebrodijo ter uspešno in pogumno naprej!

Foto: Rok Janžič

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi