Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 10. 2012, 10:22
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

V nedeljo, 21. 10. 2012, je bil že tako lep,  sončen dan, a zagotovo še lepši za člane Ansambla Aplavz. V Športni dvorani Rogatec so namreč pripravili koncert ob 15. obletnici svojega delovanja. V goste so povabili same odlične glasbenike, ki so kakopak tudi zelo dobri prijatelji slavljencev.

Gadi, Mladi Dolenjci, Naveza, Slovenski zvoki, Zaka pa ne, Džo Maračić Maki, Ansambel Roka Žlindre, Alkimisti, Spomini, Harmonikarski orkester Zlatka Munde, Ela & Šarmerji in Ansambel VRT.

V nabito polni dvorani vsekakor ni manjkalo dobre muzike, niti dobre volje in smeha. Za obilico humorja je poskrbela Teta Tončka, enega humorista pa najdemo kar med "Aplavzovci". Njihov Sašo je prava "faca". Program je z besedami v smiselno celoto povezala simpatična Alenka Vodušek. Bili smo priča dobro zamišljenemu in več kot odlično izpeljanemu dogodku. Občinstvo z aplavzi ni skoparilo. Številni nasmejani obrazi so bili priča, kako lepo smo se imeli. Fantje iz Ansambla Aplavz so na koncertu predstavili svojo najnovejšo zgošćenko, ki je izšla ravno v teh dneh in če se malce poigramo s prispodobami, lahko rečemo, da so  sedaj fantje v najbolj "kritičnih, najstniškoh letih", seveda v glasbenem smislu.

Želimo jim vse dobro, naj "puberteto" čim hitreje prebrodijo ter uspešno in pogumno naprej!

Foto: Rok Janžič

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi