Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

03. 11. 2017, 09:32
Reportaže
Uredništvo
Komentarji

Na dogodku z naslovom Festival Kamrica, Iz zemlje gre v trsek, so številni obiskovalci v sproščenem druženju, ob degustiranju vrhunskih prleških vin in kulinaričnih dobrot lahko spoznali del bogate zakladnice slovenske ljudske pesmi.

Na sedežu Društva vinogradnikov Mala Nedelja v Moravcih, na Vinogradniški kmetiji Žinko, so vinogradniki v sodelovanju z Zavodom Inter-m pripravili enkraten dogodek, posvečen dvema sinonimoma Slovenije – slovenski ljudski pesmi in vinu.

Napeve, ki so marsikomu že odšli iz spomina, nekaterim, predvsem mlajšim, pa so bili do zdaj nepoznani, so zaigrali in zapeli Mladi Pomurci, Tamburaška skupina iz Veržeja ter domači skupini, ki delujeta v okviru Kulturnega društva Anton Krempl - Pevci okoliških vasi Gomile in pevke ljudskih pesmi Soside.

Da za učenje igranja harmonike nikoli ne prepozno, pa tudi ne prezgodaj, so pokazali učenci Glasbene šole Roberta Goterja pod vodstvom Boštjana Žinka.

Več na spletni strani www.vino.kamrica.si 

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi