Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

20. 02. 2017, 08:42
Reportaže
Nataša L. Peternel
Komentarji
Nataša L. Peternel

Minuli petek se je mnogo ljubiteljev narodno-zabavne glasbe odpravilo v Komendo. Zgodil se je ognjeni večer, poln energije, dobre muzike in veselja. Ognjeni muzikanti so namreč pripravili krasen koncert z glasbenimi gosti in predstavili svojo novo zgoščenko Našel te bom.

Pred začetkom koncerta Ognjeni med vami je v dvorani zazvenela godba Komenda, za njo pa je s svojimi točkami občinstvo nasmejal Jodlar Lojz. Tako se je koncert Ognjeni med vami začel z nasmehi in predvsem ognjeno, saj smo že pri prvi točki doživeli pravo ognjeno igro na odru in ob njem. 
Peter, Samo, Uroš, Aljoša in Gašper so skozi koncert predstavili pesmi iz svojega novega CD-ja, na katerega so še posebej ponosni. Fantje so namreč avtorji oz. soavtorji skoraj čisto vseh skladb. 
Prvi gostje na koncertu so bili Pajdaši, ki so v svoji pesmi prepevali o Štajerskem fantu.Raubarji so seveda navdušili s polanskim narečjem, njihov harmonikaš Blaž Jenkole se je triu Ognjenih muzikantov pridružil tudi pri avtorski skladbi Petra Vidmarja - Rolls rojc.
Seveda na koncertu niso manjkali Kvatropirci, saj je Samo Kališnik član tako Ognjenih, kot Kvatropircev. Skupaj so izvedli Samovo avtorsko skladbo Srečna nevesta. Kvatropirci so zapeli Pesem, namesto Mance Špik pa je z njimi prepevala cela dvorana.
Višek navdušenja smo začutili ob nastopu Ota Pestnerja z Ognjenimi muzikanti s pesmimi Ljubim te, Slovenija in Kranjsko dekle, seveda pa ni šlo brez zimzelenih  Vrača se pomlad in 30 let, pri katerih sta se na odru pridružila še Matjaž Skaza na bobnih in član Pajdašev Jernej Senegačnik na trobenti.
Koncert je popestrila vedno odlična Mama Manka, ki se je poleg zabavnega vodenja, predstavila tudi s svojo glasbeno točko.
Zadnji gostje na koncertu so bili Modrijani, ki so očarali z uspešnico Moja, skupaj z Ognjenimi pa so izvedli Rožico, ki ne manjka na nobeni zabavi. Kot se spodobi se je Ognjeni večer zavlekel pozno v noč, saj je bilo poskrbljeno za fotografiranje s fanti ter za hrano, pijačo in ples ob glasbi Pajdašev, Raubarjev in seveda Ognjenih.
Članom Ognjenim muzikantov čestitamo za odličen koncert in vrhunsko zgoščenko in jim želimo še veliko upehov!

 

Več na

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi