Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

26. 11. 2011, 10:50
Reportaže
Uredništvo
Komentarji

Pred tednom dni je v Kočevju potekal že drugi koncert pod okriljem radia Univox, z naslovom Šmentana reč. Tretje leto namreč se že vrti na tem radiu oddaja z istim naslovom, ob koncu pa priredijo še koncert, kjer podelijo tudi nagrado zmagovalcu lestvice najbolj priljubljene pesmi. Tokrat si je nagrado prislužil ansambel Ribniški pušeljc.

Koncert je počastil tudi legendarni ribniški ansambel Franca Miheliča, ki je prejel tudi zahvalo radia, za dobro sodelovanje in odigral par najbolj priljubljenih iz svojega repertoarja.

Nasmejala je tudi prva slovenska privatna vojska, ki se je odločila, da nas kljub redni vojski brani pred vse večjo recesijo in pogoltnostjo sveta. V vlogo vojakov so se postavili člani ansambla Okajeni muzikanti. Za glasbo so poskrbeli še Ansambel Stanka Petriča, Polka punce, Vasovalci in ansambel Zakrajšek.

Seveda pa mora svojo zadnjo besedo povedati tudi legendarni ribniški humorist Medard.

V dveh urah in pol odličnega glasbenega programa pod taktirko voditeljev koncerta Nadje in Nejca, je čas minil kot bi mignil. Obljubila sta, da bo koncert postal tradicionalen, tako da sta nas v Kočevje povabila že za prihodnje leto.

Povzeto po www.ribnica.info
Foto: Jože Levka

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi