Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

26. 11. 2011, 10:50
Reportaže
Uredništvo
Komentarji

Pred tednom dni je v Kočevju potekal že drugi koncert pod okriljem radia Univox, z naslovom Šmentana reč. Tretje leto namreč se že vrti na tem radiu oddaja z istim naslovom, ob koncu pa priredijo še koncert, kjer podelijo tudi nagrado zmagovalcu lestvice najbolj priljubljene pesmi. Tokrat si je nagrado prislužil ansambel Ribniški pušeljc.

Koncert je počastil tudi legendarni ribniški ansambel Franca Miheliča, ki je prejel tudi zahvalo radia, za dobro sodelovanje in odigral par najbolj priljubljenih iz svojega repertoarja.

Nasmejala je tudi prva slovenska privatna vojska, ki se je odločila, da nas kljub redni vojski brani pred vse večjo recesijo in pogoltnostjo sveta. V vlogo vojakov so se postavili člani ansambla Okajeni muzikanti. Za glasbo so poskrbeli še Ansambel Stanka Petriča, Polka punce, Vasovalci in ansambel Zakrajšek.

Seveda pa mora svojo zadnjo besedo povedati tudi legendarni ribniški humorist Medard.

V dveh urah in pol odličnega glasbenega programa pod taktirko voditeljev koncerta Nadje in Nejca, je čas minil kot bi mignil. Obljubila sta, da bo koncert postal tradicionalen, tako da sta nas v Kočevje povabila že za prihodnje leto.

Povzeto po www.ribnica.info
Foto: Jože Levka

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi