Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

13. 02. 2018, 22:36
Reportaže
Nataša L. Peternel
Komentarji
Nataša L. Peternel

V petek, 9. februarja 2018, se je v Železnikih odvijal že 7. gasilski večer. Namen prireditve, ki jo pripravijo gasilci PGD Selca, je druženje, zabava in ples. Tudi tokrat v polni športni dvorani ni manjkalo veselja, glasbe, vriskanja in plesa.

Večer, ki ga je vodila Urša Mlakar, je začel ansambel Suha špaga, za njim pa so prve plesalce na plesišče privabili Hozentregarji. Gostje iz kamniškega konca, ansambel Galop, so v Selški dolini zelo dobrodošli, saj je njihov harmonikaš iz Železnikov. Ljubljenci Poljanske doline se odlično znajdejo tudi na Selškem, tako se je na plesišču naredila prava gneča, ko so igrali Raubarji. Seveda je Ansambel Saša Avsenika navdušil prav vsakega v dvorani; le kako ga ne bi, ko pa je pevka Maja iz Selc in je zato zavriskal čisto vsak gasilec iz PGD Selca. Posebno energijo so v dvorano prinesli Modrijani, tako da so na svojih mestih ostali le redki, ki se niso pridružili plesni kači Roka Švaba. 

Tradicionalni gasilski večer je tako znova uspel, obiskovalci so se zabavali pozno v noč in verjamemo, da je marsikdo od plesalcev naslednji dan potreboval maserko.

 

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi