Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 01. 2018, 18:00
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Blaža Hutevca je mlada dolenjska zasedba, o kateri smo v preteklih dneh veliko slišali. Fantje in dekle so namreč v zadnjem letu, kolikor delujejo v tej zasedbi, dosegli prve uspehe, zadnje prav konec lanskega leta v Dolenjskih Toplicah.

Ansambel Blaža Hutevca deluje od decembra 2016, v lanskem letu so se poleti predstavili na "Pokaži, kaj znaš" v Dobju pri Planini, kjer so prejeli nagrado strokovne komisije. Kot pravijo, so se takrat začeli zavedati, da njihov trud ni zaman, zato so pričeli z ustvarjanjem in vajami ter se v jeseni udeležili prvega večjega festivala v Cerkvenjaku. Predstavili so se s prvo avtorsko skladbo "Polka dviga krila" in osvojili srebrni klopotec. 

Na 13. novoletnem festivalu narodno-zabavne glasbe v Dolenjskih Toplicah, ki je potekal 26. decembra, se je Ansambel Blaža Hutevca predstavil z novo avtorsko skladbo "Sanjam" in osvojil prvo mesto in s tem najvišje priznanje festivala - Zlatega termalčka. 
Omenjeno skladbo danes premierno predstavljajo tudi na naši spletni strani, zanjo so posneli tudi videospot. Melodijo in besedilo je ustvaril vodja ansambla Blaž Hutevec, pri aranžmaju so mu pomagali še ostali člani zasedbe. Vabljeni, da živite sanje skupaj z Ansamblom Blaža Hutevca.Ansambel Blaža Hutevca - Sanjam

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi