Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

13. 10. 2017, 10:00
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansamblu Hopla se je strgalo! Vsaj tako lahko trdimo, če sklepamo po naslovu skladbe, s katero so se predstavili na lanskem festivalu Cerkvenjak.

Poletne romance, dolge noge, lepe ženske, plaža, morje in glasba so dejavniki, ki nas spominjajo na poletje, ki je za nami. 
Vse to in še več so v ansamblu Hopla zapakirali v novo navihano polko z naslovom "Meni se je strgalo", pod katero se je podpisal znan slovenski avtor Igor Pirkovič

S pesmijo smo se predstavili lansko leto, na festivalu Slovenjegoriški klopotec v Cerkvenjaku, kjer je naletela na dober odziv. Odločili smo se, da ji dodamo še "piko na i" - videospot. Izkoristili smo zadnje poletne sončne žarke in se konec septembra podali na slovensko obalo, kjer ni manjkalo dobre volje, veselja ter razigranosti celotne ekipe, Nekaj kadrov smo posneli v okolici Radelj ob Dravi.

Ansambel Hopla se zahvaljujejo vsem, ki so jim pomagali in vas vabi k ogledu novega izdelka!Ansambel Hopla - Meni se je strgalo

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi