Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

12. 02. 2018, 08:59
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Kvinta prihaja iz Dolenjskega konca, sedež je v Grosuplju. Ansambel deluje od lanskoletnega septembra, včeraj pa so predstavili prvo skladbo in videospot.

Ansambel sestavljajo Jurij Kožar, Matic Kete, Eva Kovačič, Jaka Ivan ter Gregor Deželan. Naslov skladbe je "Ljubezen je sreča". Govori o ljubezni, zaljubljenosti, kako je pomembno, da imamo nekoga radi ter da takrat pozabimo na vse ostale skrbi. Avtor besedila ter glasbe je David Novak, snemali pa so v studiu Primoža Ilovarja

Veseli smo, da smo izdali svoj prvi izdelek, v katerega smo vložili veliko truda.  Želeli smo si energične polke, ki bi šla zlahka v ušesa. Upamo, da nam je to tudi uspelo.

Za skladbo so ustvarili tudi videospot, za katerega so zaslužni fantje in dekle iz AbramsProduction-a, ki ga vodi Martin Abram. Posneli so ga pred in v poslopju gostinstva Jezeršek, za kar se jim tudi lepo zahvaljujejo. Prijeten ogled!Ansambel Kvinta - Ljubezen je sreča

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi