Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

20. 12. 2017, 02:29
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Peklenski muzikantje že nekaj časa delujejo samo v moški zasedbi. Kvintet sestavlja pet postavnih fantov, ki vam v prazničnem decembru, z veseljem, predstavljajo svoj avtorski komad, za katerega so posneli tudi videospot.

Vsi se velikokrat znajdemo v ljubezenskih težavah in delamo napake, ki jih tisti trenutek ne priznamo, čez čas pa nam je za ta dejanja žal. Po tej tematiki, je nastal lep valček z naslovom "Nekdanje dekle". Besedilo je spisal Matjaž Vrh, Melodijo pa Rok Maver. Ansambel je skladbo posnel v studiu M-Media.

Ob prihajajočih praznikih vam Peklenski muzikantje želijo obilo sreče, miru, zadovoljstva in seveda, da vam novo leto 2018 prinese vse, za kar v tem letu ni bilo časa.

Prijeten ogled in poslušanje nove skladbe! Ob priložnosti pa vas vabijo, da obiščete tudi njihov facebook profil...

Več na

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi