Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

13. 11. 2017, 10:48
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Angel, greh ter smeh in solze so nasprotja, ki v pravi ljubezni predstavljajo prepreke in uspehe. Vsa čustva ob tem je Primož Ilovar pod svojim in peresom Igorja Pirkoviča upesnil v čutno balado z naslovom Reci, da sem tvoj.

Melos Gadov, ki so ga ustvarili v studiu Primoža pa je popeljal balado v celoto in še do videopodobe za katero je poskrbela videoprodukcija Pratnemer. Čutnost skladbe je v izrazni ples odlično prenesla tudi plesalka Maša Pušnik - svetovna prvakinja v Modernih tekmovalnih plesih - v kategoriji show dance solo.
 
Gadi si ob predstavitvi skladbe želijo le, da bi si vsak vzel čas zase ter za svoje ljubljene in ob poslušanju lahko začutil predanost baladi, tako kot so jo fantje pri ustvarjanju in izvajanju.

 Skupina Gadi - Reci da sem tvoj

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi