Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

12. 10. 2017, 18:17
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

V ansamblu Upanje so izredno ponosni na skladbo, ki jo predstavljajo danes, saj gre za živahno polko, ki je nastala pod peresi članov ansambla.

Predstavljamo vam nov videospot za skladbo "Daj, daj". Gre za živahno polko, ki je nastala pod peresi članov ansambla; Niko Zorko je ustvaril melodijo, skupaj s Klemnom Zavcem pa sta spisala besedilo skladbe. Aranžma je delo celotnega ansambla.

Na to skladbo smo še posebej ponosni, saj smo zanjo prejeli nagrado za najboljši aranžma lastne skladbe na Festivalu Loborfest 2017, na Hrvaškem. 

V četrtek, 24. 8. 2017, so posneli še videospot. Snemanje je potekalo na večih lokacijah, vseeno pa so zaenkrat ostali v naših domačih koncih - okolica Ptuja. Snemali so pri Knezovem ribniku, pri Baru Ranca Ptuj, pri prijatelju Danijelu Modlicu in na domači terasi. "Za vse omenjene lokacije se lastnikom iskreno zahvaljujemo za dovoljenje. Prav tako se zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, znancem, ki so nam pri snemanju videospota kakor koli pomagali ali pri njem sodelovali," so zaključili fantje.Ansambel Upanje - Daj, daj

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi