Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

12. 10. 2017, 18:17
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

V ansamblu Upanje so izredno ponosni na skladbo, ki jo predstavljajo danes, saj gre za živahno polko, ki je nastala pod peresi članov ansambla.

Predstavljamo vam nov videospot za skladbo "Daj, daj". Gre za živahno polko, ki je nastala pod peresi članov ansambla; Niko Zorko je ustvaril melodijo, skupaj s Klemnom Zavcem pa sta spisala besedilo skladbe. Aranžma je delo celotnega ansambla.

Na to skladbo smo še posebej ponosni, saj smo zanjo prejeli nagrado za najboljši aranžma lastne skladbe na Festivalu Loborfest 2017, na Hrvaškem. 

V četrtek, 24. 8. 2017, so posneli še videospot. Snemanje je potekalo na večih lokacijah, vseeno pa so zaenkrat ostali v naših domačih koncih - okolica Ptuja. Snemali so pri Knezovem ribniku, pri Baru Ranca Ptuj, pri prijatelju Danijelu Modlicu in na domači terasi. "Za vse omenjene lokacije se lastnikom iskreno zahvaljujemo za dovoljenje. Prav tako se zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, znancem, ki so nam pri snemanju videospota kakor koli pomagali ali pri njem sodelovali," so zaključili fantje.Ansambel Upanje - Daj, daj

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi