Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

14. 01. 2018, 14:00
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Tako nosi naslov najnovejša skladba Pajdašev, za katero so ob koncu lanskega fantje posneli tudi hudomušen videospot.

Pajdaši veljajo za enega najbolj dejavnih kvintetov na domači glasbeni sceni, ki poleg nastopov, veliko ustvarjajo tudi nove skladbe. Njihova najnovejša polka, ki je hudomušno obarvana, nosi zanimiv naslov "Ko zbudijo putke se". Avtor melodije in aranžmaja je Roland Mühlburger, besedilo o putkah (tako se ljubkovalno reče kokošim, op.p.) pa je ustvaril Damjan Pasarič.

Za skladbo so z Golica TV posneli tudi videospot, v katerem osrednjo vlogo, poleg pajdaša Gorazda, odigra Urška Vuček Markež, ki jo že poznamo iz TV zaslonov. Snemanje je potekalo na turistični kmetiji pri Zgornji Polskavi.

Preverite, ali je Pajdašem uspelo zbuditi putke.Pajdaši - Ko putke zbudijo se

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi