Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 11. 2017, 08:50
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Blaža Hutevca je mlada narodno-zabavna glasbena skupina, ki prihaja iz okolice Novega mesta. Fantje in dekle nase opozarjajo na prvih festivalih, ki so se jih udeležili letos. Nazadnje so bili na festivalskem odru v Cerkvenjaku.

Ansambel deluje od lanskega decembra in ga sestavljajo Blaž Hutevec na harmoniki, Nejc Stopar na kitari, Gašper Kralj na basu in pevka Ingrid Kralj. Pred kratkim so se udeležili festivala Cerkvenjak, kjer so osvojili srebrni klopotec. Poleti so v Dobju na znamenitem "Pokaž, kaj znaš" prejeli nagrado strokovne komisije. Prve nagrade po le nekaj mesečnih vajah, dokazujejo, da so iz pravega testa in da veliko obetajo.

Za skladbo "Polka dviga krila", s katero so nastopili na Cerkvenjaku, so posneli tudi videospot. Besedilo za vižo je ustvaril Igor Pirkovič, zanj je v Cerkvenjaku prejel nagrado, melodijo pa vodja ansambla Blaž Hutevec.Ansambel Blaža Hutevca - Polka dviga krila

Shrani pesem

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.11.2017

Bliža se Navihan večer, ki ga to soboto pripravljajo NAVIHANI MUZIKANTI... Vabljeni, vstop prost!

Več na tej povezavi

23.11.2017

Uležite se na kavč in si oglejte prvi del koncerta ob 10. obletnici Ansambla Naveza... Fajn je bilo! :)

Več na tej povezavi

23.11.2017

Ansambel Lojtrca tokrat z novo polko "Ohcetna"... Ni kaj, termini za igranje na ohcetih za leto 2018 se že polnijo! ;)

Več na tej povezavi

22.11.2017

Velika pesmarica Ansambla Lojzeta Slaka. Za vse ljubitelje Slakove in ljudske glasbe - enostavno jo morate imeti! Lojze Slak

Več na tej povezavi