Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

29. 11. 2017, 13:53
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Mladi gamsi veljajo za skupino, ki v svojem prepoznavnem slogu naredi pravo zabavo. In prav v teh dneh fantje predstavljajo novo skladbo, s katero bodo skrbeli za žur v najbolj veselem mesecu, ki prihaja.

Nova nosi naslov "Ni se še taka rodila", ustvarila sta jo preverjena avtorja - Igor Pirkovič besedilo ter Primož Ilovar glasbo in aranžma. Skladbo so gamsi posneli v Studiu Napoleon, pri producentu Dušanu Zoretu.

Za skladbo je nastal tudi videospot, ki so ga snemali v domačih Moravčah in na kmetiji njihovega harmonikarja. Fantje vam želijo lep december in veliko uspešnih praznično obarvanih zabav!


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi