Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

26. 11. 2017, 21:15
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Uroš in Tjaša sta trenutno eden najbolj vročih duetov na slovenski glasbeni sceni, ki predstavljata drugo avtorsko skladbo, ki že postaja nova uspešnica.

Njuna prva skladba "Boš znal naprej me ljubiti" je bila javnosti predstavljena 19. marca, po točno osmih mesecih pa sta javnosti predstavila novo skladbo "S teboj bi se postaral", ki že postaja prava uspešnica.

Avtor glasbe in besedila je Štefan Čamić (bolj poznan kot Steffanio, član in avtor številnih uspešnic nekdanje skupine Game Over). K aranžmaju sta poleg Steffania, prispevala svoje tudi Samo Kališnik ter Uroš Steklasa.  

Res presrečna sva, da so ljudje tudi to pesem tako lepo sprejeli. Ogledi neverjetno hitro rastejo, že v prvi noči je videospot pristal med 10 najbolj predvajanih posnetkov v Sloveniji na YouTube. Pesem je res univerzalna in življenjska, in mislim da je ravno zato odziv vseh generacij tako dober. Najmlajšim je simpatična melodija in mogoče videospot (dobivava pa tudi že prve posnetke ponosnih staršev otrok, ki besedilo pesmi že znajo na pamet in pojejo z nama), med tem ko so mladi in odrasli zares začutili tudi besedilo. Dejansko je to, o čemer pojeva, nek smisel življenja. Najti osebo, s katero se želiš postarati. In kot pravi besedilo - "Za strast takrat ne bo prostora, le dotik srca bo še vedno enak".
Redkim se prava ljubezen zares zgodi. Jo pa je potrebno zelo negovati. Nama to zaenkrat zelo dobro uspeva in upam, da jo bova uspela negovati še tudi takrat, ko "grozdje postalo bo vino". 

Pravita, da ju veliko ljudi sprašuje ali sta se zares poročila - preverili smo in zaenkrat še nista poročena. Ju pa decembra čaka mini turneja božičnih akustičnih večerov, tako da ju boste zagotovo srečali po različnih koncih Slovenije.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi