Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

08. 10. 2009, 12:34
Novice
Uredništvo
Komentarji

Zaradi večletnega radijskega delovanja dveh članov, je skupina Krila v zadnjih letih bolj kot ne delovala ljubiteljsko. Ob zaključku radijske zgodbe se je koncem avgusta ekipa podala na morje, na skupni dopust in začrtala novo pot. Veliko glasbe, dve turneji čez lužo in čim več snemanja, tako na področju narodnozabavne, kot tudi na področju zabavne glasbe. Pred dopustom je nastala polka z naslovom Veseljak, ki sta jo pripravila Ivan Sivec in Peter Fink. Ob tem je mag. Ivan Sivec zapisal:"Predno sem spoznal Francija, sem imel o njem drugačno mnenje, v besedilu sem zapisal, kakšen je zares".


Priponka

Shrani pesem

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi