Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

08. 10. 2009, 12:34
Novice
Uredništvo
Komentarji

Zaradi večletnega radijskega delovanja dveh članov, je skupina Krila v zadnjih letih bolj kot ne delovala ljubiteljsko. Ob zaključku radijske zgodbe se je koncem avgusta ekipa podala na morje, na skupni dopust in začrtala novo pot. Veliko glasbe, dve turneji čez lužo in čim več snemanja, tako na področju narodnozabavne, kot tudi na področju zabavne glasbe. Pred dopustom je nastala polka z naslovom Veseljak, ki sta jo pripravila Ivan Sivec in Peter Fink. Ob tem je mag. Ivan Sivec zapisal:"Predno sem spoznal Francija, sem imel o njem drugačno mnenje, v besedilu sem zapisal, kakšen je zares".


Priponka

Shrani pesem

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi