Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

16. 03. 2010, 08:37
Reportaže
Maja Založnik
Komentarji

Spet  je bilo "luštno" v Prlekiji minuli vikend, natančneje v petek, 12.3.2010 ob 19.00 se je v Kulturnem domu Miklavž pri Ormožu zvrstilo več mladih ansamblov, ki prihajajo iz tamkajšnjih koncev. Koncert je že 10. leto organiziralo Kulturno turistično društvo Miklavž pri Ormožu z namenom  druženja krajanov, zabave ter dobre glasbe. Kot vsako leto je bila dvorana spet polna do zadnjega sedeža.

Vsak ansambel je znal poskrbet za dobro voljo, ogromno smeha in verjamem, da so marsikaterega gledalca zasrbele pete ob tako dobri glasbi. Vsak ansambel je bil nagrajen z zelo bučnim aplavzom ter žvižgom.
Med nastopajočimi so bili: akupina Zlate strune, Mojca Zorjan, Ansambel Jeruzalem, skupina New Beginning, Ansambel Žargon (katerega pevka je naša novinarka in fotografinja Maja Založnik), Skupina Porini pa počini, Ansambel Prlekija, Šank kvintet, Ansambel Zadnji trenutek.

Prireditev sta povezovala še zelo mlada in zelo simpatična Nika in Miha, ki sta že zdaj pokazala, da sta rojena napovedovalca.
Seveda pa je bil koncert namenjen tudi vsem ženam, ki so praznovale 8.3.2010 dan žena. Želje ob koncu koncerta so bile sledeče:
»To je bilo zej neke za mame ,babice, tete, ki so toti teden praznüvale dan žena. Lepa muzika je lepo darilo«  Vsaka ženska je tudi dobila tudi ob odhodu iz dvorane rožico.
Za konec pa še: 
DRŰGO LETO SE OPET VIDIMO!!! Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi