Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

08. 02. 2015, 11:04
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Šaljivci so posneli videospot za polko Vaška mladina. Snemanje je potekalo v Gostišču Anton in na kmetiji Šilec, kot so nam povedali, so se na snemanju zelo zabavali.

Zahvaljujemo se snemalni ekipi, gostišču Anton in kmetiji Šilec ter našim prijateljeljem, ki so v videospotu zaplesali. V videospotu smo nekaj vlog odigrali kar sami. Miho je prevzela poletna vročica, zato se je sončil kar na zasneženi improvizirani plaži, kjer pa ni bilo pretirane gneče. Skratka, pokazali smo, da znamo igrati pred kamero in da nam gre dobro od rok tudi to," so v svojem šaljivem slogu povedali člani ansambla, ki so na snemanju videospota doživeli kar precej prigod.

Melodija in aranžma je avtorsko delo harmonikarja ansambla Primoža Krajnca, Jani Bračič pa je dodal besedilo. Prijeten ogled!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi