Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 02. 2015, 16:29
Novice
Uredništvo
Komentarji

Dijaki Srednje lesarske šole v Ljubljani, so v mesecu januarju posneli povsem novo skladbo in zanjo posneli tudi videospot. Namen tega projekta je, da bi se mladi, ki se še odločajo o svojem poklicu, odločili prav za njihovo lesarsko šolo.

"Himna lesarjev" je preprost naslov skladbe, ki jo je v celoti ustvaril Domen Šergan, sicer član Navihanih muzikantov. Nastal je tudi videospot, ki sta ga prav v prostorih Srednje lesarske šole v Ljubljani, posnela Domen in njegov sočlan iz ansambla Žiga Natek.

Prijetno poslušanje!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi