Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

16. 03. 2012, 16:30
Novice
Uredništvo
Komentarji

Dve zgovorni in mični dolenjki, Mateja in Anja, skupaj z bratom Alešem sestavljajo ansambel Mladi odmev. Pred časom so izdali svojo prvo zgoščenko, pridno pa že pripravljajo in snemajo nove skladbe.

Tokrat so posneli valček "Zakaj me več ne poiščeš", ki je nastal v sodelovanju z Bogdanom Maroltom, ki je z veseljem zaupal glasbo in besedilo temu mlademu dolenjskemu ansamblu.

Mladi odmev se že pripravlja na sezono veselic in drugih igranj, nekaj svojega časa pa bodo posvetili tudi ustvarjanju novih melodij, ki bodo verjetno kmalu izšle na novem projektu.

Mladi odmev - Zakaj me več ne pokličeš

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi