Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 02. 2009, 13:17
Reportaže
Uredništvo
Komentarji

V nedeljo, 1.februarja 2009, se je v kulturnem domu v Mozirju zgodil prvi samostojni koncert ansambla Zapeljivke. Namenjen je bil promociji njihovega novega albuma z naslovom Prvi je prvi. Četudi je na ta dan močno snežilo, so Zapeljivke dodobra napolnile dvorano kulturnega doma.
Predstavile so skladbe z novega projekta, ki je izšel pri založbi Gong Records v mesecu decembru. Poskrbele so tudi za to, da je bil koncert zelo razgiban, saj so v goste povabile same imenitne glasbenike, ki so vsak na svoj način dodali piko na i.

Najprej so seveda nastopile Zapeljivke z naslovno skladbo Prvi je prvi in takoj ogrele publiko. Foxy Teens so poskbele za dodatno mero pozitivne energije, saj so izredno sproščene in energične. Pojoči zvezdi, Marjan Uljan in Jože Kranjc sta izvedla dve odlični pevsko- humorni točki. Ivo Mojzer – legenda slovenske popevke – je popolnoma navdušil s svojo zimzeleno melodijo Deček z ulice. Tudi Tanja Žagar,  ki je ena izmed najboljših slovenskih pevk,  je očarala obiskovalce. Za humor je poskrbel vedno nasmejan Sebastjan Kamenik, Modrijani pa so znova dokazali, da so pravi glasbeniki, izvedli so ˝a capello˝ , ki je obiskovalcem segla globoko v srce. Med vsakim gostom so nastopile Zapeljivke, saj so bile nosilke koncerta. Poleg svojih skladb najdemo na njihovem novem cd-ju tudi dve Avsenikovi priredbi, in sicer Tam, kjer murke cveto in Martinova polka.  Tudi ti dve skladbi so na koncertu zaigrale. Slišali smo tudi uspešnice Bom z drugim zaplesala, Uživaj vsakdan, Grej, Porušene sanje, Tujina… Dokazale so, da so res izjemne glasbenice. Kompleten koncert je bil izveden v živo. Za čist zvok je skrbel njihov ozvočevalec Darko Plut. Program je povezoval Franci Peternel z radia Veseljak, ki se je s puncami krasno ujel. Zapeljivke so bile na koncu koncerta zelo navdušene, bile so zadovoljne s svojim nastopom in tudi z odzivi publike. Njihov cilj je bil, da obiskovalci domov odidejo zadovoljni in to jim je tudi uspelo.

Foto: Sergeja Lamut Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.11.2017

Bliža se Navihan večer, ki ga to soboto pripravljajo NAVIHANI MUZIKANTI... Vabljeni, vstop prost!

Več na tej povezavi

23.11.2017

Uležite se na kavč in si oglejte prvi del koncerta ob 10. obletnici Ansambla Naveza... Fajn je bilo! :)

Več na tej povezavi

23.11.2017

Ansambel Lojtrca tokrat z novo polko "Ohcetna"... Ni kaj, termini za igranje na ohcetih za leto 2018 se že polnijo! ;)

Več na tej povezavi

22.11.2017

Velika pesmarica Ansambla Lojzeta Slaka. Za vse ljubitelje Slakove in ljudske glasbe - enostavno jo morate imeti! Lojze Slak

Več na tej povezavi