Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 01. 2012, 08:17
Novice
Uredništvo
Komentarji

V četrtek, 12. januarja, se je v impresivnem arhitekturnem ambientu skalne dvorane ljubljanskega gradu v klubu Goodlife - Kaval Group zgodil Kozlevchar party - glasbeni program družine Kozlevčar s prijatelji. Bilo je več kot zanimivo!

Če smo družinski vokalni tercet TIMEToTIME z "old school" gospelom pričakovali sta presenetila Samo Kozlevčar kot solist ter Nino in njegova Monika v duetu. V ritmih BoogieNighta so obiskovalci poplesavali ob glasbeni skupini Odiseja, v družbi pop in jazz glasbenikov pa je presenetil tudi Zoran Zorko, ki je na frajtonerico, v svojem drznem slogu, obiskovalke učil igrati rock in pop, s skladbo Proud Mary pa je povsem razgrel občinstvo.

TimeToTime je odprta zasedba, ki v slovenskem prostoru skrbi za kakovostno popularno glasbo. Presenetila je z novim drznim stilnim izzivom. Skupaj z Zoranom Zorkom so premierno predstavili latino remake Tomaževe stare uspešnice Ljubezen iz šolskih dni, v kateri je vlogo solista po treh desetletjih prepustil mlajšemu sinu Samu.
Tako Zoran Zorko kot Tomaž Kozlevčar odpirata nove in zanimive mejnike v svetu glasbe.
Timetotime in Zoran Zorko - Ljubezen iz šolskih dni

Shrani pesem

Sorodni članki


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi